Op dit moment houdt het coronavirus (Covid-19) de complete wereld bevolking bezig. Sommige mensen ervaren dat hun leefwereld overhoop wordt gehaald. Er zijn op vele vlakken onbekende vooruitzichten. Andere mensen zijn meer hoopvol. Ze plaatsen hun ballast van deze stressvolle crisis op hun draagbalk en herkennen hun aanwezige steunpilaren waar ze op kunnen bouwen. Er zijn ook mensen die vanuit stress op zoek gaan naar krachtbronnen die er voor zorgen dat hun steunpilaren worden aangevuld. Dit kan bijdragen aan een hoopvol perspectief, waardoor stress kan verminderen. Individuen, schoolgaande kinderen, families en ga zo maar door zijn zoekende in deze onbekende situatie.

Yucelmethode heeft een “THUIS” versie ontwikkeld die nu, in deze moeilijke tijd, gebruikt kan worden door hulpvragers en getrainde hulpverleners.

De houten “Yucelmethode Thuis” versie is als het ware een mini-versie van de huidige Yucelmethode toolbox. De toolbox is al ontworpen en er wordt hard aan de productie gewerkt. We houden jullie op de hoogte. Ter overbrugging kan er gebruik worden gemaakt van een gratis print-versie.

Deze eerste (tijdelijke) versie is gedurende de coronacrisis gratis per mail te krijgen enkel voor getrainde hulpverleners en getrainde ervaringsdeskundigen.

Om deze te ontvangen, kan je een mail sturen naar info@yucelmethode.nl met jouw naam en de data van de gevolgde training.

Zodra de definitieve versie beschikbaar is, zal deze via de website te bestellen zijn. Wij houden jullie op de hoogte.

Succes in deze moeilijke tijd

 

Mehmet Yucel
Ontwikkelaar

Ilse Vinclair- Groenendaal
GZ Psycholoog io

 

         

Yucelmethode © 2019 YCL v.o.f. | Design by 93visuals

Website door: Webheld.nl