Yucelmethode Thuisbox (YMT)©

De Thuisbox maakt het mogelijk voor mensen die ondersteuning krijgen met de Yucelmethode om thuis verder te werken aan hun opstellingen, met steun van hun ondersteuner. Als het bijvoorbeeld niet mogelijk is om face-to-face af te spreken, kunnen zij op afstand via beeldbellen opstellingen bespreken. Zo kunnen hulpvragers via de Yucelmethode Thuisbox in hun eigen omgeving bouwen aan herstel. De Thuisbox bevat dezelfde basiselementen als de YM toolbox.

https://vimeo.com/423622946/17802d6d59

Bestellen van de Thuisbox (YMT-box)

Als getrainde gebruiker van de Yucelmethode (een ondersteuner die de training doorlopen heeft) kunt u naast de YM toolbox als aanvullende basisuitrusting maximaal één YMT-box (Yucelmethode Thuis) bestellen. Zo kunt u oriënterend kennismaken met deze variant van de methode en heeft u een voorbeeld om te laten zien aan hulpvragers die het werken met YMT overwegen. Om de kwaliteit van de uitvoering te kunnen geldt deze spelregel van maximaal één YMT-doos.

Toelichting

De toepassing van de Yucelmethode vraagt om specifieke competenties die in een training worden geleerd en geoefend. De Yucelmethode is als merk geregistreerd in de Benelux. De training biedt de mogelijkheid om kwaliteit van de toepassing te borgen. Daarom is bij de kosten voor de training één YM-toolbox inbegrepen en kan een getrainde gebruiker maximaal één Thuisbox als basisuitrusting bestellen. In principe zijn de materialen van de Yucelmethode niet los van de training te bestellen.
Wij vragen uw begrip voor de juridische bescherming van het Yucelmerk en verzoeken u vriendelijk om de YMT-doos niet uit te lenen of te gebruiken anders dan in toepassing met cliënten als getraind gebruiker.

Vragen of meer informatie via info@yucelmethode.nl.

De prijs van de YMT is €45,- excl. verzendkosten.