Gustaaf Meijer

Trainer & Adviseur
     

Mijn naam is Gustaaf Meijer en ik ben 67 jaar, gelukkig getrouwd en gezegend met een zoon en dochter.

Sinds augustus 2016 gepensioneerd. Met passie en plezier werk ik al meer dan 40 jaar, nu nog deeltijds, in de gezondheidszorg op diverse instellingen met de doelgroepen VG, LVB, AUTISME, NAH, gecombineerd met psychiatrische problematiek. Nu als systeemtherapeut en supervisor (NVRG), trainer/coach en systeemconsulent. In mijn loopbaan ben ik ook manager geweest, coördinator systeemtherapeuten en projectleider implementatie systeemgericht werken. Respectievelijk op de afdelingen diagnostiek, intake, ambulant, dagbehandeling en residentieel.

De kernuitdaging blijft om met collega’s en teams reflectieve dialogen en samenwerk modellen te ontwikkelen t.b.v. de interafhankelijke driehoek-processen tussen het cliëntsysteem – de hulpverleners/ teams – en de cultuur/huistheorie van organisaties.

De Yucelmethode met de visualiserende en zelf-spiegelend blokkensysteem van opstellingen, betekent voor mij een multi-inzetbare methodiek die ik direct integreer in mijn systeem therapeutische werkwijze en werkervaringen. De ontmoeting met de grondleggers en collega trainers vind ik inspirerend en voelt als een thuisbasis. Binnen de Yucel organisatie heb ik als trainer en adviseur de kans om samen met collega trainers de Yucelmethode verder te verdiepen en bekendheid te geven.

 

Andere teamleden

Yucelmethode © 2020

Website door: Webheld.nl