2,5-Daagse Training

2,5-Daagse Training

€780,00
0 student

Training geschikt voor behandelaren/begeleiders die nog geen ervaring hebben met systeemgericht werken.

Eerste & Tweede dag

Het werken met de verschillende hulpmiddelen zoals krachtenbronnen onderzoek door middel van ik-kracht, familie-kracht en eco-kracht worden behandeld. Er wordt een kort introductie gegeven in het werken met de blokken. Tevens is er op de eerste dag aandacht voor vanuit verschillende theorieën. Op de tweede dag wordt het werken met de blokken-methode uitgebreid uitgelegd en geoefend. Deelnemers krijgen aan het einde van dag twee een opdracht mee, deze wordt op de terugkom-dag behandeld.

Terugkomdag (dagdeel)

Dit dagdeel is bedoeld voor mensen die de een cursus in de Yucelmethode hebben gevolgd en die hun ervaringen willen delen met anderen. De terugkomdag vindt zes weken na de laatste lesdag plaats. De deelnemer presenteert zijn/haar praktijkervaringen. De vragen die gaandeweg zijn ontstaan worden behandeld. Tevens wordt deze dag verder geoefend met specifieke probleemsituaties en gesprekstechnieken.
Kosten 2-daagse training met terugkomdag: Totaal €780,- per deelnemer (inclusief lunch, het boek en koffer met blokken van €220,-).

De Yucelmethode Toolbox

Voldoende blokken van verschillende grootte en kleuren zijn onmisbaar bij het werken met de methode. Daarom is een handzame blokkenset vervaardigd. U heeft de keuze tussen een houten koffer of een reistas.

De hardhouten blokken zijn handgemaakt en geschilderd in frisse kleuren. Vorm, kleuren en maten zijn gekozen op grond van hun in de praktijk gebleken expressieve waarde. Met de koffer of tas worden stickertjes meegeleverd waarmee de blokken van een opschrift kunnen worden voorzien

Als er extra onderdelen voor de toolbox nodig zijn, kunt u die via info@yucelmethode.nl bestellen.

Het is helaas niet mogelijk de yucelmethode blokkendoos los te kopen. Er is een training nodig om de methode op een juiste manier in te zetten.

Accreditatie & Erkenning

NVRG – Herregistratie Systeemtherapeut
15 uur

POH-GGZ – Kwaliteitsregister POH-GGZ
12 punten nascholing praktijkondersteuners GGZ

Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals
14 punten GGZ
14 punten SPV
14 punten Verstandelijk Gehandicapten Zorg

Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register
15 punten Verpleegkundig Specialisten

Registerplein – Registratie Sociaal Professionals
18,5 punten vrij ruimte GGZ-Agogen
18,5 punten vrije ruimte Maatschappelijk werk
23 punten deskundigheidsbevordering cliëntondersteuners

SKJ – Herregistratie Jeugdzorgwerker
19 punten (Bewijs van deelname zelf uploaden bij het SKJ, onder accreditatie/ID nummer: SKJ198333)

Locatie

De landelijke trainingen vinden plaats op de Wilhelminalaan 3 te Baarn. Ook Rino Groep Utrecht verzorgt Yucelmethode cursussen. Klik hier voor meer informatie.

Annulering

U kunt uw aanmelding binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail schriftelijk annuleren. Na 14 dagen wordt de aanmelding definitief.

Aanmelden?

Klik hier.

 

 

 

Yucelmethode® is als merk gedeponeerd bij het Benelux Merkenbureau. Dit houdt in dat onbevoegden geen Yucelmethode trainingen mogen verzorgen.

Cursusonderdelen zijn leeg

Instructor

Kim

€780,00